Medewerker partycatering II
Terug naar overzichtDe medewerker partycatering II is verantwoordelijk voor de voorbereiding van feesten/partijen, onder meer door het klaarzetten van aangevoerde materialen (meubilair, serviesgoed, hulpmiddelen e.d.) en opdekken van tafels. Tevens draagt hij/zij zorg voor een nette/opgeruimde omgeving. De medewerker partycatering II vervult een assisterende rol tijdens de uitvoering van feesten/partijen door onder meer het gereed maken en aanvoeren van bestellingen/dranken en afruimen van tafels. Functiehouder heeft een vakinhoudelijk leidinggevende.
Toegevoegde waarde |
Resultaatindicatoren |
---|---|
Voorbereiding party(ruimte(n)) Op de eventlocatie zijn werkzaamheden op basis van instructies en aanwijzingen met betrekking tot de opbouw en het gereed maken van de eventlocatie verricht, zoals:
aanvoeren (en gereedzetten/inschenken) van dranken. |
|
Bedieningsassistentie Een optimale dienstverlening aan gasten is geleverd door het klaarmaken van bestellingen, inschenken van dranken, het aanvoeren van gerechten en dranken, afwassen/schoonmaken van serviesgoed voor directe hergebruik of het aanvullen van voorraden van uitgiftepunten. |
|
Ontruiming en afbouw partyruimte(n)) Na afloop zijn partyruimte(n) ontruimt en afgebouwd door het afruimen van tafels, afvoeren van meubilair, serviesgoed, decoratie en gereed gemaakt voor retour transport. |
|
Bezwarende omstandigheden
- krachtsinspanning bij het tillen/verplaatsen van meubilair, bladen, stapels borden e.d.;
- lopend en staand werken; soms manoeuvrerend met borden/bladen;
- soms sprake van werkdruk bij pieken in het werkaanbod;
- kans op (hand- of vinger)letsel door beknelling of stoten.
Competentieprofiel
Flexibiliteit:
- staat open voor veranderingen die anderen voorstellen;
- schakelt snel tussen verschillende werkzaamheden;
- accepteert dat werk door anderen of omstandigheden wordt bepaald.
Inzet tonen:
- is bereid om alles aan te pakken;
- is niet tevreden met een gemiddelde prestatie;
- stopt pas als het werk klaar is;
- neemt verantwoordelijkheid voor het eigen werk.
Oog voor detail / Nauwgezet:
- is grondig, controleert de eigen werkzaamheden;
- is ordelijk en werkt overzichtelijk, ook bij overdracht van werkzaamheden;
- werkt volgens vaste procedures, voert de nodige controles uit.
Niveau-onderscheidende kenmerken
Functiegroep |
1 |
2 (referentie) |
---|---|---|
Medewerker partycatering I |
Medewerker partycatering II |
|
Aard gastencontact |
|
|
Aard van de werkzaamheden |
|
Aanvullend:
|
Kennis en ervaring |
|
|
Downloads
Om je eigen bedrijfsfunctie op te stellen, kun je het functiedocument downloaden als Microsoft Word- of Pdf-bestand. Het functiedocument omvat een omschrijving van de referentiefunctie en de niveau-onderscheidende kenmerken. In de Word-bestanden kun je de functie herschrijven zodat deze passend is voor je eigen organisatie.